• Kleine bijdrage (€1,95) in verzendkosten
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Bij aankopen boven de €50,- nu 15% korting

Pijn in de bal van de voet

Pijn in de bal van de voet heeft verschillende, al dan niet leeftijd gerelateerde, oorzaken. In de meeste gevallen heeft het echter te maken met beschadiging van de zenuwen, slijtage van de vetkussentjes of metatarsalgie.

Lopen zonder pijn met de comfortabele steunzolen van Footactive!

Er zijn verschillende manieren om deze pijn te bestrijden, maar het dragen van de FootActive Meta speelt doorgaans een doorslaggevende rol.

Review van een klant over onderstaand zooltje:

Ik ben super tevreden over het product. Op donderdag besteld en zaterdag ochtend in de brievenbus. Direct in de schoenen gedaan en ze zijn er niet meer uit gegaan. Ik kon amper nog lopen van de pijn in beide voeten, de voorvoet en aan de zijkant van de voet deed het enorm veel pijn. Ik wandel er weer heerlijk op los nu!! Geweldig! !! Dank jullie wel voor dit product! Ik ga zeker de zooltjes voor in de sportschoenen bestellen.

Na jaren van afzien loop ik nu als op wolken rond. Ik was van plan om ermee naar het ziekenhuis te gaan, maar mij niet meer gezien! Ik ben namelijk doodsbang dat ik voor de 48ste keer geopereerd moest worden. Ik ben al 27x aan de voeten geopereerd, hamertenen, over elkaar liggende tenen , enkeloperatie , noem maar op !!!!! Maar.......Ik ga nergens meer heen!! Dit had ik nooit verwacht dat ik nog ooit zonder pijn zou lopen! Geweldig! !!!!! Dank jullie wel om me weer zo aan de gang te krijgen!!! Ik kan alleen zeggen dit product is het product van het jaar!!!

Bij veel mensen met peesplaatontsteking blijkt dat er (na röntgenonderzoek) geen hielspoor te vinden is! Hoe 't ook genoemd mag worden, peesplaatontsteking, fasciitis plantaris of hielspoor, pijn in de hiel is een groot ongemak waar men maanden of zelfs jaren last van kan hebben! Naar schatting ondervinden jaarlijks zo'n 400.000 Nederlanders en 250.000 Belgen pijn in de hiel. In de meeste gevallen is er een oplossing voor deze voetklacht. Voordat u medische hulp zoekt, kunt u ook zelf veel doen om de pijn te verlichten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »