• 30 dagen geld terug garantie voor alle inlegzolen
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Bij aankopen boven de €50,- nu 15% korting

hielspoor gelhieltjes

In Nederland wordt via diverse kanalen de zogenaamde 'gelhieltjes' of 'gelzolen' verkocht als remedie tegen hielspoor. Helaas blijkt echter bij herhaling dat de meeste mensen geen of weinig baat hebben bij deze producten. Dat komt simpelweg omdat de voeten met die zooltjes niet op de juiste manier worden ondersteund. In plaats van de oorzaken van het probleem weg te nemen is er slechts sprake van symptoombestrijding en dat meestal maar voor een bepertke tijd. Ze verliezen relatief snel hun fut (worden snel hard en plat) en hebben geen enkel corrigerend effect.

Hielspoor is een bijverschijnsel van een peesplaatontsteking en om die tegen te gaan is ondersteuning van de peesplaat geboden. Gelhieltjes leveren die ondersteuning niet en ze hebben dus ook geen positieve invloed op de voetstand. De oorzaak van de klacht wordt er dus niet mee aangepakt. Ook voor pijnverlichting is de werking doorgaans maar sumier en/of van korte duur. Soms zit er een uitsparing in de gelhak, vaak echter op de verkeerde plek.

Informatie over FootActive hielspoor zooltjes


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »