• 30 dagen geld terug garantie voor alle inlegzolen
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Bij aankopen boven de €50,- nu 15% korting

inlegzolen om hielspoor te verlichten

Elders op deze site kunt u lezen dat er talloze behandelingen beschikbaar zijn voor peesplaatontsteking en hielspoor. Sommige methodes zijn meer effectief dan andere. Er zijn ingrijpende procedures zoals cortisonen-injecties en operaties, moderne technieken zoals shockwave therapie en alternatieve methodes zoals acupuncture en triggerpoint massage.

Maar er is een eenvoudigere manier, die de biomechanische oorzaak van hielspoor aanpakt: inlegzolen die de houding corrigeren, gecombineerd met strekoefeningen.

De oorzaak van peesplaatontsteking en hielspoor is bijna altijd een combinatie van verkeerde voetfunctie (overpronatie) en spanning in de kuitspieren en/of  de peesplaat onder de voet.

Verlichting van hielpijn met FootActive inlegzolen..

Overpronatie kan voorkomen worden door het dragen van corrigerende zooltjes. Een podotherapeut of podoloog kan op maat-gemaakte zooltjes voorschrijven die speciaal aan de individuele vereisten van de patiënt voldoen.

Maar voor voetklachten als hielspoor zijn individueel-gemaakte zooltjes zelden noodzakelijk. FootActive inlegzolen corrigeren overpronatie en geven genoeg ondersteuning en schokdemping om hielspoorpijn te verlichten. Daarnaast pakken de zooltjes ook de kern van het probleem aan door de doorgezakte voetboog te ondersteunen.

MEER INFORMATIE OVER HIELSPOOR

Een uitgebreid hielspooronderzoek van de American Orthopaedic Foot and Ankle Society (AOFAS) heeft aangetoond dat het dragen van standaard corrigerende inlegzolen in combinatie met dagelijkse oefeningen (aan 95% van de patiënten) een significante en blijvende verlichting geeft. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »