• 30 dagen geld terug garantie voor alle inlegzolen
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Bij aankopen boven de €50,- nu 15% korting

Klanten over Workmate inlegzolen

FootActive scoort hoog op het gebied van klanttevredenheid. Hoewel de meeste uitspraken ook onder de producten gerangschikt staan, menen wij er goed aan te doen een aantal beoordelingen van klanten hieronder te bundelen.

Onderstaande reviews hebben allemaal betrekking op de Workmate inlegzolen. Deze zolen passen in alle soorten werkschoenen.

"In mijn werk als locatiemanager bij een grote zakelijke cateraar maak ik lange dagen. Daarbij loop en sta ik het grootste deel van de tijd. Aan het eind van de werkdag had ik dan altijd een brandend gevoel in mijn benen/schenen. Sinds kort draag ik de FootActive Workmate in legzolen en heb ik totaal geen last meer van mijn schenen. Een aanrader voor iedereen die voor zijn of haar werk veel loopt of staat." Review door Ben.

"Sinds een tijdje had ik last van mijn voeten en pijn in mijn schenen. Na een consult bij een fysiotherapeut werd geconstateerd dat mijn voetgewelf was doorgezakt. Hij raadde mij aan om inlegzolen te gaan gebruiken en verwees mij door naar footactive.nl. Vervolgens heb ik de Workmate inlegzolen besteld en die helpen werkelijk fantastisch. Het lopen gaat zonder pijn en van mijn schenen heb ik al helemaal geen last meer. Helemaal TOP dus." Review door Jeroen.

"Ooit heb ik mijn voet gebroken en sindsdien heb ik een soort van holvoet. Maar dan vrij extreem. Eigenlijk zou mijn voet o[nieuw gebroken moeten worden. Daar voel ik niet veel voor, ook al omdat ik dan een tijd uit de running zou zijn en ik me dat niet kan permitteren. Ik heb namelijk een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en kan niet zomaar even stoppen met werken. Door die holvoet en mijn werk (hele dag staan en lopen) had ik vaak pijn in mijn hiel en onder de bal van mijn voet. Sinds een week heb ik de Footactive Workmate inlegzolen en dat loopt heerlijk. Totaal geen last meer van pijn in mijn voeten. Meteen ook de Footactive Sports besteld, dan zal het sporten meteen ook weer lekkerder gaan. Dank Footactive, kwaliteit van mijn leven is door jullie producten flink verbeterd." Review door Marius.

"Tijdens mijn werk (verzorgende) loop en sta ik de hele dag. Ondanks het feit dat ik dan zg makkelijke schoenen draag had ik altijd last van mijn schenen en vooral vermoeide benen. Een collega van mij wees mij op de mogelijkheid van inlegzolen en zo kwam ik via google op deze site. Na enig aarzelen heb ik toen de workmates gekocht (de teruggeefgarantie gaf de doorslag). Ik loop er nu een week op en het verschil is enorm. Soms heb ik \'s avonds nog weleens last van die zeurende benen, maar dat is niet vaak meer en bij verre niet meer zo erg als eerder. Heel blij met deze zolen. Mijn man (die is parkeerwachter) zit er ook over te denken om ze te kopen. Goede aankoop geweest." Review door Anneke.

"Ik werk in een ziekenhuis en sta de hele dag op mijn voeten. Naarmate de dag duurt kreeg ik pijn in de bal van mijn voet en mijn hiel. Vorige week deze zooltjes bestelt en wat een verademing. Gewoon geen last meer. Vandaag ook de Sport-zooltjes gekocht. Bedankt Footactive, ook voor het prima telefonische advies." Review door Michelle.

"Prima service en snelle levering. Deskundig advies via de telefoon en de zooltjes doen hun werk. Lopen heerlijk en ook na een dag werken (ik werk in de horeca) heb ik totaal geen last meer van pijnlijke of vermoeide benen. Ik ben er heel erg blij mee." Review door Sieg.

"Wat een genot. Van een kroegcollega van mij kreeg ik de tip om deze zooltjes te kopen. Na een dag werken had ik altijd last van mijn voeten (bal en hiel) en nu heb ik nergens last meer van. Top." Review door Timo.

"Voor mijn werk in een wijnbar heb ik deze zolen besteld. De eerste dag had ik een beetje het gevoel alsof ik op een tennisbal liep. Voelde vreemd aan. Maar na dat ik gewend was kan ik alleen maar zeggen dat de zooltjes top zijn. Ik heb gewoon elke dag het gevoel dat ik nieuwe schoenen aantrek Echt lekker." Review door Joel.

"Na een dag in de winkel had ik \'s avonds altijd heel vermoeide benen. Ze deden niet pijn of zo, maar het zat er een soort van tegenaan. Soms moest ik gewoon rekken en strekken omdat het vervelende zeurende gevoel maar niet wegging. Sinds twee weken draag ik nu deze inlegzolen en ik heb gewoon nergens last meer van. Wat een heerlijkheid. Hele dag werken en geen vermoeide benen meer." Review door Louisie.

"Deze zooltjes twee weken geleden gekocht. Hielspoor was killing me. Was al snel van de pijn af en doe nu ook de oefeningen die op deze site staan. Wonderbaarlijk hoe deze simpele oplossing een boel ellende wegneemt. Ik loop weer vrolijk rond in groentenzaak." Review door George.

"Ik kan hier een lang verhaal op hangen maar dat doe ik niet. Deze zolen zijn gewoon TOP. Heb overal gezocht, maar deze hebben ze nergens. Vandaag ook weer hele dag op mijn benen gestaan (beveiliging) en geen centje pijn." Review door Bart.

"Ik loop al maanden met pijn in mijn voeten. Doktersbezoek wees uit dat het Hielspoor was. Na wat googlen vond ik de site van Footactive en opdeze site zag ik een mogelijke oplossing voor mijn probleem. Omdat ik de hele dag sta werd mij telefonisch aangeraden om de workmate inlegzolen te nemen. Ik draag ze nu 1 week en ik moet zeggen dat het echt helpt. Bedankt voor uw goede raad." Review door Emiel.

"Snelle levering, had de werkschoen inlegzolen besteld moet veel lopen en had al maanden last van hielspoor alles geprobeerd schokwave therapie steunzolen aan laten passen maar dit alles gaf weinig resultaat daarom deze zolen besteld als laatste wanhopige actie. En het werkte meteen de hiel wordt ontlast en kan weer lopen zonder pijn dus mensen mijn tip gewoon bestellen. Superblij ermee." Review door Clasina.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »