0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

FootActive Nederland maakt deel uit van FootActive International, een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van biomechanische inleg- en steunzolen. FootActive is de marktleider in Australie en Nieuw Zeeland en onze producten worden ook verkocht in Groot-Britannië, Duitsland, Zweden, Frankrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika en Zuid-Korea, 

FootActive is het resultaat van jarenlange biomechanisch research & development.

Natuurlijk lopen

Het idee achter FootActive is om ons natuurlijk looppatroon te herstellen. Veel voetproblemen maar ook rug-en kniepijn hebben vaak te maken met een verkeerde stand van de voeten. Onze voeten zijn 'ontworpen' om op natuurlijke zachte oppervlakken te lopen, zoals aarde en zand. Helaas zijn we nu omgeven door harde, onnatuurlijke oppervlakken zoals asfalt, beton en vloeren.

Het gevolg hiervan is 'overpronatie': de enkels kantelen naar binnen en het voetgewelf zakt door. 

FootActive inlegzolen vormen een natuurlijke voetafdruk en bieden ondersteuning op de juiste plekken. Hierdoor wordt de natuurlijke loopgang hersteld en raakt het lichaam weer in balans.

Onze missie

Alle Footactive producten zijn stuk voor stuk het resultaat van biomechanische innovatie.

Zo lang de aarde draait zullen de specialisten van FootActive blijven werken aan nog verdere ontwikkeling van de nu al  'state of the art' kwaliteit van alle inlegzolen.

FootActive is volledig toegewijd aan het voorkomen en verhelpen van voetproblemen. Het is onze missie om mensen een goede basis te geven voor hun lopend bestaan.

Footactive: omdat lekker lopen niet vanzelfsprekend is.


Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar van 08.00 uur ‘s ochtends tot 22.00 uur ‘s avonds en op zaterdag & zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur.


Bezoekadres:
Footactive
Prof. J.H. Bavincklaan 3
1183 AT Amstelveen
Telefoon: +31 (0)85 7822994

KVK: 
62217399

BTW-nr.: NL854711442B01 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »