Geen Verzendkosten Voor Bestellingen Binnen Nederland & Belgie | Footactive

Verzenden & retourneren

Verzending:
Als u de bestelling geplaatst heeft en de betaling is geaccordeerd, ontvangt u van ons direct een bevestiging per mail. Voor alle bestellingen binnen Nederland geldt: op werkdagen voor 16.30 uur besteld en betaald, de volgende (werk)dag in huis. Voor bestellingen uit België kan er meer dan een dag tussen zitten.

Verzendkosten:

Wij brengen (niet restitueerbare) verzendkosten in rekening. Voor Nederland €2,95 en voor België €5,95. Voor Frankrijk en Duitsland brengen wij respectievelijk €8,95 en €11 in rekening.

Retourneren:
Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een email naar onze klantenservice ([email protected]) en vermeld daarbij:

* adresgegevens
* factuurnummer
* reden van retour (optioneel)

Kosten voor retourzendingen zijn voor uw eigen rekening.

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.Retouradres:
The Zool Man BV
klantenservice FootActive
Molenlaan 13D
1422XN Uithoorn
Nederland 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »