FootActive Kids inlegzool
Kids inlegzool €15,95

Kids inlegzool

€15,95
Op voorraad
  • Bij aankopen boven de €50,- nu 15% korting
  • 30 dagen geld terug garantie voor alle inlegzolen
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis
Informatie

FootActive is volledig toegewijd aan het voorkomen en verhelpen van voetproblemen. Het is onze missie om mensen een goede basis te geven voor hun lopend bestaan en zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan een hogere kwaliteit van het leven.

Voor grotere maten zie onze zolen op volle lengte, klik HIER

De goedkoopste kinderzolen die (in deze kwaliteit) online te koop zijn. Ontwikkeld door Australische podologen, vanuit een doorwrochte visie op loopcomfort en een passie voor voeten.

Prijzen zijn per paar. FootActive Kids is een biomechanische inlegzool die ontwikkeld is voor kinderen met platvoeten of een lage voetboog.

Alle kinderen worden geboren met platte voeten, dus zonder voetgewelf. Bij het leren lopen is dat een groot voordeel omdat het gehele oppervlak van de voet in aanraking is met de grond. Dit betekent meer balans en grip. Voor sportactiviteiten raden wij aan om ook naar de verschillende sportzolen te kijken.

Bij een leeftijd van 4 á 5 jaar worden de botten en spieren in de voeten sterker en langzaam maar zeker begint het voetgewelf zich te ontwikkelen. Bij het negende jaar is de voetboog goed zichtbaar. Maar
bij sommige kinderen blijven de voetjes plat en is er nauwelijks een voetboog zichtbaar. Bovendien zijn de enkels naar binnen gekanteld.

Dit kan tot problemen leiden op jonge leeftijd of tijdens de tienerleeftijd. Pijn in de voeten, de hielen, enkels of knieën zijn veelvoorkomende klachten bij kinderen in de groei.

De juiste ondersteuning op jonge leeftijd kan veel klachten voorkomen en zorgen dat de voet zich op een natuurlijke wijze ontwikkeld.

De FootActive Kids zooltjes ondersteunen de voet- boog en corrigeren overpronatie (laag voet- gewelf en naar binnen kantelen van de enkels) bij kinderen. Ze herstellen het natuurlijke loop- patroon en kunnen helpen bij het voorkomen en verlichten van klachten zoals ziekte van Sever (hielpijn), voet- of enkelklachten en kniepijn.

Het zooltje past in alle types kinderschoenen en sportschoenen en is geschikt voor alle activiteiten waaronder hardlopen en sport.

Het is veilig om de FootActive Kids te gebruiken maar als uw kind een specifieke ziekte (anders dan Morbus Sever) of geboorteafwijking heeft, dan raden wij u aan om eerst uw huisarts of specialist te raadplegen, voordat u deze inlegzolen gebruikt.

Specificaties
zachte velours bovenlaag: vrolijk design
diepe stabiele hielkuip: helpt bij gezond groeien
FootActive Kids inlegzool
Reviews
10 / 10
Jessica Hillaert 07 Mei 2021

Super snelle verzending, dochtertje heeft gelijk baat bij haar zooltjes

10 / 10
angie geene 17 April 2019

Meteen de dag erna ontvangen en ze helpen echt super goed bij mijn dochtertje . Ze heeft veel minder last nu

10 / 10
MARA 13 September 2017

Snelle levering, goed produkt. Mijn dochter van 9 jaar heeft er veel baat bij.