Heb ik Hielspoor? Kom Direct Te Weten Of U Last Heeft Van Hielspoor! | Footactive

heb ik hielspoor

Hoe weet ik of ik hielspoor heb?

De meeste gevallen van hielspoor worden gediagnosticeerd door een arts, die nauwkeurig naar uw beschrijving van de symptomen luistert. Tijdens een onderzoek aan uw voeten, zal uw arts op de onderkant van uw hiel drukken, wat erg onaangenaam is en een stekende pijn veroorzaakt.

Omdat pijn bij hielspoor ongeveer dezelfde eigenschappen heeft – hielspoor symptomen – als die bij peesplaatontsteking zal uw dokter de diagnose van hielspoor niet altijd met zekerheid kunnen stellen. In die gevallen kan uw dokter echter voorstellen een röntgenfoto van uw voet te laten maken om te bevestigen dat een hielspoor inderdaad aanwezig is.

De meeste mensen met pijn in de hiel hebben waarschijnlijk last van peesplaatontsteking (ofwel Fasciitis Plantaris). Peesplaatontsteking veroorzaakt hielpijn, maar in veel gevallen gaat deze voetklacht, zeker als de blessure zich net heeft geopenbaard, niet epaard met verkalking op het hielbot m.a.w. er is geen werkelijk hielspoor aanwezig.

Zelfs als een hielspoor aanwezig is (en zichtbaar op de röntgenfoto), dan is het niet de hielspoor zelf die de pijn veroorzaakt, maar de ontsteking aan de bindweefselband.

Het is belangrijk dat u zodra u last van bovengenoemde symptomen krijgt, u zo snel mogelijk maatregelen neemt of een arts raadpleegt. Hoe sneller u met een BEHANDELING begint, hoe eerder u van deze aandoening verlost bent!

Alle FootActive inlegzolen bieden ondersteuning en verlichting bij hielspoor en verschillende andere voetklachten en beenklachten:

   
CASUAL                          COMFORT                        SPORTS                          WORKMATE
   
NATURE                           NATURE PLUS               KIDS                                VOETBAL HOCKEY
 
CATWALK                       SENSI

VOETPIJN EN VOETKLACHTEN:  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »