• 30 dagen geld terug garantie voor alle inlegzolen
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Bij aankopen boven de €50,- nu 15% korting

Steunzolen om hielspoor te verlichten

Wat helpt niet bij hielspoor?

Dat begint natuurlijk bij het negeren van de signalen. Op den duur kan dat zelfs leiden tot chronische klachten, terwijl dat dus voorkomen kan worden.

Wat ook niet helpt zijn de verkeerde producten die momenteel op verschillende sites worden aangeboden. Gel- en waterzooltjes bieden bijvoorbeeld wel enige schokdemping (en dat voelt dan even prettig), maar dragen niet bij aan daadwerkelijk verbetering. Dit soort zooltjes zijn gericht op symptoombestrijding en niet op genezing.

Wat ook zeker niet helpt zijn  de zogenaamde 'gel hielcups' Deze bieden slechts enige verlichting en verhogen de problemen omdat de hiel van de voet wel iets ondersteund (en dus verhoogd) wordt, maar de rest van de voet niet.

Terug naar informatie over wat wel helpt>>>>> HIELSPOOR BEHANDELING


Zooltjes die wel helpen bij hielspoor!!!

CASUAL  NATURE
De Casual en de Nature zijn unieke 3/4 inlegzolen. Goede ondersteuning van de voetboog en schokdemping onder de hiel. De zolen zijn bijna identiek op de bovenlaag na. Velours <> leer.

COMFORT NATURE PLUS
De Comfort en de Nature Plus zijn unieke volle lengte inlegzolen. Goede ondersteuning van de voetboog en schokdemping onder de hiel en de bal van de voet. De zolen zijn bijna identiek op de bovenlaag na. Velours <> leer.

WORKMATE

De Workmate is de perfecte werkzool voor iedereen die tijdens het werk veel staat en/of loopt. Comfortabele vocht absoberende zool voor extra demping en optimaal loopcomfort. Uniek in Nederland.

SENSI
De Sensi geeft optimaal comfort aan gevoelige voeten. Zool met geheugenschuim die een goede gelijkmatige demping geeft voor de hele voet.

SPORT
De Sportzool is speciaal ontwikkeld om de krachten die bij diverse sporten loskomen goed op te vangen en te verdelen over de hele voet. Deze inlegzool Geeft stevige en veerkrachtige ondersteuning van de voetboog en schokdemping onder de hiel en de bal van de voet.

VOETBAL / HOCKEY
Deze zool is speciaal ontwikkeld voor de moderne (smallere) kicksen. Kan ook goed gebruikt worden in wielrenschoentjes. Goede ondersteuning van de voetboog en schokdemping onder de hiel en de bal van de voet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »